طريقه عمل الخبز الصموان)الفينو 
مكونات الوصفه:-
كيلو دقيق 
١٠٠جرام سكر
٢٠ جرام خميرة
٢٠ جرام ملح
١٠ جرام محسن
٥٠ جرام زيت 
نصف لتر مياة 

طريقه تنفيذ الوصفه 
١-يوضع المكونات فى العجان لمدة بطىء ٥ دقايق ٨ دقايق سريع
٢_يقطغ العجين إلى ٣٠ جرام  ويترك ٥ دقايق يرتاح
٣-يفرد العجين بشكل مسطيل ويلف ويفرد ويوضع فى تراة ويترك ١٠ دقايق 
٤-يدخل غرفه تخمير لمدة ٣٠ دقيقه


طريقه طهى :-
يوضع فى الفرن لمدة ١٤ دقيقه درجه حرارة ١٨٠
الشكل النهائي 
هذة الوصفه من وصفات شيف مصطفى شيف ومدير تدريب خبرة محترف في جميع أنواع الاطعمه العربية والخليجيه والغربية السلطات العصاير الكروسوان