وصفه شيف مصطفى جديدة
طريقه عمل الاز المعمر والريزتو الايطالى على الطريقه المصريه الايطاليه
اسم الوصفه أرز معمر مصرى وريزتو على الطريقه المصريه
مكونات الوصفه
١ لتر كريمه طبخ
٢٠٠جرام أرز مصرى
١٠ جرام ملح
٥٠ جرام زبدة
١ بيض
٥٠ جرام بصل مفروم
خطوات تنفيذ الوصفه :-
١- يغسل الأرز ويوضع فى قالب مع ملح ولتر كريمه طبخ مع ٥٠ جرام زبدة مع ملح ويقلب الخليط ويوضع فى الفرن لمدة ١٠ دقايق حتى ينضج الأرز .
٢-يوضع فى وعاء خارجى ١٠ جرام كريمه طبخ مع بيضه ٥ جرام ملح ويتم التقليب ويضاف على الأرز بتساوي يوضع الخليط فى الفرن لمدة ٥ دقايق.
هذة الوصفه من وصفات شيف مصطفى اتمنى الوصفه تنال اعجبكم متابعينا الكرام
0 تعليقات