وصفه شيف مصطفى جديدة
طريقه عمل الاز المعمر  والريزتو الايطالى على الطريقه المصريه الايطاليه
اسم الوصفه أرز معمر مصرى وريزتو على الطريقه المصريه

مكونات الوصفه 
      ١ لتر كريمه طبخ
     ٢٠٠جرام أرز مصرى
      ١٠ جرام ملح
      ٥٠ جرام زبدة
     ١ بيض
      ٥٠ جرام بصل مفروم   

خطوات تنفيذ الوصفه :-
١- يغسل الأرز  ويوضع فى قالب مع ملح ولتر كريمه طبخ مع ٥٠ جرام زبدة مع ملح ويقلب الخليط ويوضع فى الفرن لمدة ١٠ دقايق حتى ينضج الأرز  .
٢-يوضع فى وعاء خارجى  ١٠ جرام كريمه طبخ مع بيضه ٥ جرام ملح ويتم التقليب ويضاف على الأرز بتساوي  يوضع الخليط فى الفرن  لمدة ٥ دقايق.
الشكل النهائي لى الوصفه
هذة الوصفه من وصفات شيف مصطفى اتمنى الوصفه تنال اعجبكم متابعينا الكرام