طريقه عمل خبز البرجر
مكونات الوصفه خبز البرجر  البانص  أو الكايزار:-
كيلو دقيق ابيض 
١٠٠ جرام سكر.
٠ ٢جرام ملح
١٠ جرام خميرة
٥ جرام محسن
٥٠ جرام زيت 

طريقه تنفيذ الوصفه:-
١-يوضع المكونات فى العجان لمدة بطىء ٥ دقايق سريع ٨دقيق.
١_يقطع العجين إلى كوارة صغيرة ويلف بشكل دايرة
٢-يوضع فى غرفه التخمير لمدة نصف ساعه 
الشكل النهائي 
طريقه طهى :-
يوضع فى الفرن لمدة ١٥ دقيقه على درجه حرارة ١٨٠ 
الشكل النهائي 
وصفات مخبوزات من وصفات شيف مصطفى مدير تدريب وشيف وخبير فى جميع انواع الاطعمه العربيه والخليجيه والغربية والمخبوزات والحلويات والمعحنات